Categories
Hoe vraag ik een creditcard aan

De beste creditcardtips van NerdWallet

Veel of alle hier getoonde producten zijn van onze partners die ons compenseren. Dit kan van invloed zijn op welke producten we schrijven en waar en hoe het product op een pagina wordt weergegeven. Dit heeft echter geen invloed op onze evaluaties. Onze mening is van ons.

Nu May ten einde loopt, blijft de pandemie van COVID-19 een impact hebben op de huishoudelijke uitgaven. Of u nu het grootste deel van uw uitgaven naar boodschappen heeft overgeheveld of lokale bedrijven ondersteunt door uit te bestellen, besparingen zijn nu van het grootste belang.

Waar vind je goede creditcard deals?

Welke koers uw budget ook heeft gekozen, creditcards kunnen gedurende deze tijden veel waarde bieden. Dit is wat u moet weten om deze maand slim te besteden. Creditcard aanvragen tips helpen een handje mee.

Alle kleine beetjes kunnen helpen, vooral nu, en de app van uw creditcard biedt mogelijk besparingsmogelijkheden voor aankopen binnen uw budget. Amex- en Chase-aanbiedingen bieden bijvoorbeeld in-app-kortingen aan kaarthouders die winkelen bij in aanmerking komende verkopers.

De soorten kortingen variëren, maar vaak bevatten ze aanbiedingen voor abonnementsdiensten, restaurants en meer. Als u een aanbieding inwisselt, wordt het gespaarde bedrag teruggestort op uw account in de vorm van een afschriftkrediet.

 

Creditcard aanbieders beloningen

Of je nu winkelt voor dagelijkse huishoudelijke uitgaven, een afstudeergeschenk of zomervoorbereidingen, je verdient beloningen twee keer zoveel met een cashback-site als Rakuten. Creditcard zakelijk is handig hierbij.

Als u bijvoorbeeld een creditcard met een vast tarief heeft, zoals de Citi® Double Cash Card – 18 maanden BT-aanbieding, gebruik deze dan tijdens het winkelen via Rakuten en u zult dubbel dippen – contant geld terughalen van zowel uw creditcard als van de aanbod van de website.

 

Houd rekening met tijdelijke creditcard aanbiedingen

Aangezien de gezinsuitgaven tijdens de pandemie zijn verschoven, hebben creditcarduitgevers op verschillende manieren gereageerd, waaronder tijdelijke wijzigingen in beloningsstructuren, voordelen en aflossingsopties. Zoek naar mogelijke updates in uw mobiele app of inbox.

In het tweede kwartaal van 2020 verdient de Chase Freedom® 5% cashback op maximaal $ 1.500 aan gecombineerde uitgaven in deze categorieën: supermarkten, fitness- en sportschoollidmaatschappen en geselecteerde streamingdiensten (1% terug op al het andere).

Maar verschillende andere Chase-kaarten hebben gedurende een beperkte tijd bonusbeloningen toegevoegd aan aankopen in de supermarkt, waaronder de Chase Sapphire Reserve®, de Chase Sapphire Preferred®-kaart en meerdere co-branded reiskaarten.

En meerdere American Express-kaarten – inclusief co-branded kaarten met Delta, Hilton en Marriott – hebben tijdelijk Amerikaanse supermarkten toegevoegd als bonuscategorie of hebben de beloningen die je daar kunt verdienen verhoogd. Er zijn voorwaarden van toepassing.

 

Creditcard voor boodschappen

Tot en met 31 mei 2020 verdienen in aanmerking komende Chase-kaarten zoals de Chase Freedom® en Chase Sapphire Preferred®-kaart 5% cashback of 5 punten per uitgegeven dollar tot $ 500 aan aankopen wanneer u restaurantbestellingen doet via het voedselbezorgplatform DoorDash of het leverings- en reserveringsplatform Tock. 

En tot en met 30 juni 2020 staat Capital One in aanmerking komende creditcardreizigers toe om hun mijlen te gebruiken voor aankopen van zaken als bezorging en afhalen van restaurants, voor een waarde van een cent per mijl.

In aanmerking komende kaarten zijn zowel de Capital One® Venture® Rewards-creditcard als de Capital One® VentureOne® Rewards-creditcard.