Categories
Telefoonhouder voor de auto

Handige items om in de auto te hebben

Handige items om in de auto te hebben

 

Zorg ervoor dat u, voordat u op pad gaat, voorbereid bent op het ergste door de juiste uitrusting in uw auto op te bergen. De volgende lijst behandelt items die elke bestuurder in zijn voertuig zou moeten hebben:

Bandenwisselbenodigdheden

Het eerste op onze lijst is eigenlijk een verzameling items – een reservewiel, bandenijzer en bandenkrik. Als je deze benodigdheden bij de hand hebt, dan heb je alles wat je nodig hebt om een lekke band te vervangen.

Telefoonhouder voor in de auto

Een lege batterij is een van de meest voorkomende voertuigproblemen, dus startkabels zijn een must-have voor elke bestuurder. Of je nu per ongeluk je lichten aan hebt gelaten of koud weer je batterij helemaal leeg hebt gemaakt, startkabels brengen je bestuurbare auto weer tot leven met de hulp van een andere bestuurder en voertuig. Een auto telefoonhouder kan ook goed van pas komen.

EHBO doos

Een EHBO-doos is een van de meest elementaire items die iedereen in zijn auto moet hebben voor kleine verwondingen. Zorg ervoor dat het gevuld is met essentiƫle items zoals verband, gaas, antibiotische zalf en niet-latex handschoenen.

Gebruikershandleiding

Autohandleidingen zitten vaak in het dashboardkastje, nooit meer te bekijken. Ze bevatten echter een schat aan essentiƫle informatie over uw voertuig. Je weet nooit wanneer het van pas kan komen, dus haal de gebruikershandleiding nooit uit je auto.

Informatie over autoreparatie

Naast de autohandleiding, moeten een visitekaartje voor uw autoreparatiewerkplaats en autoverzekeringsformulieren in uw dashboardkastje worden bewaard. Zorg dat u altijd contactnummers voor noodgevallen bij de hand heeft, vooral uw verzekeringsmaatschappij en de lokale politie.

Zaklamp

Het hele jaar door een zaklamp in uw auto houden is een goed idee, maar met minder daglicht in de winter kan het vooral handig zijn. Natuurlijk heeft uw smartphone een zaklamp-app, maar deze is niet zo handig als een echte. Of je nu een band verwisselt of de accu van je auto springt, je wilt iets dat helder schijnt.

Handige tips voor het kopen van de eerste auto van uw tiener

Het kopen van de juiste auto voor je tiener kan een uitdaging blijken te zijn. Veel ouders denken dat het erom gaat er een te kiezen en ermee te gaan. Je tiener denkt echter duidelijk niet zoals jij. Hoewel uw zorg het prijskaartje is en ook hoe het voertuig het op de lange termijn doet, wil uw tiener gewoon een “coole rit” die hij of zij kan laten zien aan vrienden!