Categories
Nieuws internet

Wil je deze informatie niet missen? Logisch, lees alles over het internet in deze handige gids met wat tipjes!

Het internet is zo’n integraal onderdeel van ons dagelijks leven geworden dat we vaak urenlang online kunnen zijn zonder dat we het merken. Of je het internet nu gebruikt voor je werk, alleen voor sociale doeleinden of een mix van beide, je zult jezelf waarschijnlijk verrassen als je kijkt naar de hoeveelheid tijd die je online doorbrengt gedurende een gemiddelde week. Meer weten? Lees dan zeker deze informatie even door.

De aantrekkingskracht van het internet is erg groot geworden, en gek is dat natuurlijk niet

De kracht en aantrekkingskracht van het internet is zo groot dat er niet veel dingen zijn die het internet voor ons niet kan doen en ook niet kan vinden. In feite zijn er de afgelopen jaren experimenten uitgevoerd om aan te tonen dat een persoon met alleen een computer en een internetverbinding alles kan verkrijgen wat hij of zij nodig heeft.

  1. Gewapend met een laptop en modem kreeg één persoon de sleutels van een lege flat en kreeg hij te horen dat hij een week in het pand zou kunnen wonen zonder hulp of verbinding met de buitenwereld buiten het internet.
  2. Deze persoon moest genoeg basismeubilair vinden en bestellen om van te kunnen leven en ook volledig online voedsel te kunnen kopen en het bij hen te laten bezorgen.

Het internet is dus een geweldige optie in de huidige wereld

Het feit dat de deelnemer niet alleen overleefde, maar ook overleefde in alle comfort, getuigt van de invloed en het bereik van het internet in onze huidige tijd. Steeds meer bedrijven en diensten bieden online aankoopsystemen aan om een veel eenvoudiger en gemakkelijker aankoopproces voor hun klanten mogelijk te maken en elk bedrijf dat deze dienst niet aanbiedt, loopt het risico op een zijspoor te worden gezet ten gunste van een bedrijf dat dat wel doet.