Categories
Datingsites tips

Online dating tips: de uitdaging om een relatie te vinden

ls we dit benaderen als een team, mannen en vrouwen, in plaats van als competitie, kunnen we misschien een match vinden.

Online dating is moeilijk. En ik geloof dat het op verschillende manieren moeilijk is voor mannen en vrouwen. Dit is wat ik begrijp als de toestand van daten in de wereld van apps en sites.

OT TIP # 2: Als het AAN staat, vragen jullie allebei: “Wat is de volgende stap?”

Er is veel vegen en “noping” dat moet gebeuren om een select aantal “potentiĆ«le vrouwen” te bereiken. En voor mij zijn er vandaag ZERO “potentials” in mijn online date sites app. (lexa als datingplatform) NUL. Ik verveel me zelfs met het openen van de sites en verveel me met de apps. Het is een avontuur daarbuiten, maar ik merk dat toevallige ontmoetingen in het echte leven misschien vruchtbaarder zijn.

Datingapp gebruiken

Ik realiseer me dat ik een veeleisende klant ben. Ik ben niet die gewone man die op zoek is naar een date, of score, of flirt. Ik heb een intentie achter elke interactie op Bumble of Tinder. Ik ben op zoek naar een langdurige relatie. (LTR) Al het andere is een afleiding. Als je te seksgericht bent in je profielfoto, zie ik een probleem. ‘Waarom denk je dat je borsten het beste zijn dat je te bieden hebt?’ Als je foto’s te warm zijn, boudoir-shots, dan weet ik dat je op zoek bent naar iets anders dan een relatie. (Een suikeroom misschien?) Als je foto’s te vluchtig zijn, vraag ik me af wat je motivatie is. (Heb je je aangemeld voor een uitdaging? Omdat het lijkt alsof het je niets kan schelen.)

Hier is mijn MO (modus operandi): Laten we doorgaan met de achtervolging. Als we denken dat we wederzijds aantrekkelijk zijn, laten we dan het lange flirten overslaan en direct naar een persoonlijke ontmoeting of een telefoontje gaan.

HOT TIP # 1: Je kunt een misser in een telefoontje in ongeveer 2 minuten wegwerken – bespaar jezelf de moeite en tijd van een persoonlijke date.

Alleen door samen te komen, kunnen we de echte sfeer tussen ons voelen. Foto’s en profielen zijn gateways, maar onze chemie wordt alleen opgeladen door dezelfde lucht te delen. Als er een hit is, zullen we het allebei voelen. Als er geen hit is voor een van ons, zal het duidelijk zijn.