Categories
cryptoclan verbod

Cryptocurrency deze week: zijn de crypto-belanghebbenden in India misleid door de overheid en meer

Goed gefundeerde speculaties over een cryptoverbod doen de ronde sinds 2019

 

Cryptobedrijven hebben ervoor gekozen optimistisch te blijven dat de overheid crypto zal reguleren en niet verbieden

 

Het vooruitzicht van een verbod op crypto in India lijkt nu zekerder, met brongebaseerde mediaberichten die vermoedens over het verbod bevestigen

 

 

De cryptoparanoia van de Indiase regering is opnieuw in een brief tot uitdrukking gekomen. Iedereen wist dat de rekening eraan kwam. Ze wisten het sinds 2019 toen een panel onder leiding van de toenmalige minister van Financiën Subhash Garg een wetsvoorstel had voorgesteld met de titel ‘Banning of Cryptocurrency and Regulation of Official Digital Currency Bill, 2019’. Toch koos de crypto-industrie ervoor om optimistisch te blijven of was misschien gebonden aan dwanghandelingen die gepaard gingen met het zijn van een Indiase start-up in een ongereguleerde ruimte: om altijd lippendienst te bewijzen aan de veronderstelde vrijgevigheid en goede visie van de overheid. iost koers verwachting is hoog.

 

 

“We zijn ervan overtuigd dat de overheid positieve regelgeving voor cryptocurrency zal introduceren. We werken actief samen met alle overheidsinstanties om hun bezorgdheid over de negatieve use-cases van de technologie weg te nemen ”, aldus de reactie van verschillende Indiase cryptobedrijven in september vorig jaar, toen speculaties over een verbod op crypto tijdens de moessonzitting van het Parlement. deden de ronde.

 

Cryptobedrijven hadden toen reden om de speculaties van zich af te schudden, aangezien het wetsvoorstel niet werd vermeld in het Lok Sabha-bulletin, waarin de rekeningen worden vermeld die tijdens een zitting van het Parlement moeten worden opgenomen. De speculaties bleken niet waar te zijn en de rest van het jaar was getuige van de Bitcoin-bullrun, wat de beweringen van belanghebbenden dat crypto de new age-activaklasse is met een beter rendement dan onderlinge fondsen of goud verder versterkte. crypto nieuws vandaag is online te vinden.

 

Vorige maand, vóór de start van de lopende begrotingssessie van het Parlement, werd de Cryptocurrency and Regulation of Official Digital Currency Bill, 2021, genoemd in het Lok Sabha bulletin. De samenvatting van het wetsvoorstel luidt: “Om een ​​faciliterend kader te creëren voor het creëren van de officiële digitale valuta die wordt uitgegeven door de Reserve Bank of India. Het wetsvoorstel beoogt ook alle private cryptocurrencies in India te verbieden, maar het staat bepaalde uitzonderingen toe om de onderliggende technologie van cryptocurrency en het gebruik ervan te promoten. ”

 

Theoretisch weten we dat ‘s werelds toonaangevende cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum geen private maar publieke cryptocurrencies zijn en daarom moeten worden vrijgesteld van dit wetsvoorstel. Maar we weten ook dat de RBI het niet eens is met deze classificatie en in 2018 in officiële communicatie met belanghebbenden Bitcoin als een privé-cryptocurrency had beschouwd.

 

Recente mediaberichten op basis van bronnen hebben de vrees voor een cryptoverbod vergroot. Volgens deze rapporten zal de regering het aanhouden, delven en verhandelen van alle cryptocurrencies verbieden, maar geeft ze investeerders een overgangsperiode van drie tot zes maanden waarin ze hun crypto-activa kunnen verkopen.

 

Na de opkomst van deze source-based primeur lijkt het optimisme over regelgeving voor de sector te zijn weggeëbd. “We wachten op een duidelijke verklaring van de regering over de cryptowet en houden het nieuws nauwlettend in de gaten voor aanvullende informatie”, vertelde Rahul Pagidipati, CEO van ZebPay aan Inc42.

 

Voor Zebpay zou het aannemen van het genoemde wetsvoorstel in het Parlement de tweede sluiting van de Indiase activiteiten van het bedrijf kunnen betekenen. In september 2018 had het bedrijf zijn activiteiten in India stopgezet, vijf maanden nadat de Reserve Bank of India (RBI) banken had uitgesloten van het verlenen van financiële diensten aan cryptobedrijven. Dat RBI-bankverbod werd in maart vorig jaar opgeheven, waardoor crypto in India een kans kreeg. Maar het was van korte duur, zoals het nu lijkt.

 

 

Voelen de toonaangevende crypto-uitwisselingen van India zich misleid door de regering als er berichten over een waarschijnlijk verbod verschijnen? Sumit Gupta, CEO en medeoprichter van CoinDCX hoopt tegen de hoop in.

 

“Aangezien de industrie de inhoud van het wetsvoorstel afwacht, zou het onjuist zijn te suggereren dat de regering van plan is cryptocurrency te verbieden. We hopen dat de regering een soort van regulering in de cryptocurrency-industrie zal invoeren en de belanghebbenden zal raadplegen voordat ze doorgaat met een actie die een ernstige impact kan hebben op de groeiende industrie, ”vertelde hij aan Inc42.

 

Veel experts lijken verbaasd over de kennelijke intentie van de regering om crypto te verbieden, omdat ze vinden dat haar agentschappen een aanzienlijk bedrag aan GST en belastingen zouden kunnen verdienen door de sector te reguleren. Deze bewering vormt het middelpunt van een vertegenwoordiging van Khaitan and Co en Crebaco Global, die deze maand naar de regering is gestuurd en haar aanspoort om regelgeving voor de sector in te voeren.

 

“We hebben in onze vertegenwoordiging betoogd dat de overheid GST zou kunnen verdienen op cryptotransacties en inkomstenbelasting op cryptowinsten. Dit zou kunnen worden gedaan door crypto-uitwisselingen onder de bevoegdheid van de Securities and Exchange Board of India (SEBI) te brengen. Bovendien was onze zaak nooitom crypto te behandelen als een vorm van valuta. We moeten cryptocurrencies als activa behandelen, wat de hele tijd de positie van de industrie is geweest ”, vertelde Rashmi Deshpande, partner bij Khaitan and Co, aan Inc42 over de vertegenwoordiging van haar advocatenkantoor bij de overheid.

 

Naast de angst voor snode gebruikscasussen van cryptocurrencies, blijft de angst voor het toegenomen gebruik ervan het monetaire beleid van RBI en de waarde van de roepie echter ook aantasten. Vandaar het voorgestelde verbod en een plan om een Central Bank Digital Currency (CBDC) in te voeren, de digitale versie van een fiatvaluta.

 

Er zijn ook berichten dat de regering de ordonnantieroute zou kunnen gebruiken om een vlotte doorgang voor het wetsvoorstel te verzekeren. De toekomst van crypto in India ziet er somber uit.

 

Bitcoin & Ethereum prijzen

Op het moment van schrijven handelde Bitcoin op $ 49.129, een stijging van 6,19% in de afgelopen zeven dagen. De meest waardevolle cryptocurrency ter wereld bereikte zelfs de grens van $ 50.000.

 

Ethereum handelde op $ 1.780, een stijging van 1,77% in de afgelopen zeven dagen.

 

 

 

 

Categories
Vloer kleuren

Waar moet je op letten bij het kiezen van een goede vloer in je appartement of woning? Een aantal weetjes die je moet bekijken!

Het leggen van houten vloeren kan de waarde van een huis verhogen en is daarom een investering. Er zijn veel verschillende soorten houten vloeren, ontworpen, massieve, geïmpregneerde, voorbewerkte en onafgewerkte vloeren. Houten vloeren zijn ook relatief eenvoudig te onderhouden. Houten vloeren worden gemaakt van lagen hout die worden geperst en verlijmd.

Iedereen houdt van antieke houten vloeren en de populariteit heeft geleid fabrikanten om ze te recreëren, fabrikanten doen zo’n geweldig werk het recreëren van de vloeren die ze in staat zijn om hun kleur en charme van de vloeren te behouden. Nieuwe vloeren kunnen ook worden gemaakt om te kijken als antiek. Laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in planken of tegels, als je voor een pvc vloer gaat moet je goed opletten op de dikte van je pvc vloer.

Welke vloeren kun je het beste in je woning gebruiken?

Houten vloeren hebben een warme, uitnodigende, exotische uitstraling. De nieuwe en toekomstige houten vloeren zijn van bamboe, ze zijn stoer en zien er fantastisch uit in uw huis. Nog niet zo lang geleden verwachtte men een klein fortuin te betalen om houten vloeren te laten leggen. Houten vloeren zijn de afgelopen vijf jaar gestaag in populariteit toegenomen.

Een bijzondere keuze die in Noord-Amerika steeds populairder wordt, is laminaatvloeren. Een zwevende laminaatinstallatie kan op elke harde, vlakke ondergrond worden gebruikt en is eenvoudig genoeg om een doe-het-zelftoepassing te zijn. Een waterbestendige lijm wordt door de meeste merken laminaatvloeren aanbevolen. Wil je iets anders? Dan kun je alle pvc vloer kleuren bekijken.

Welke vloeren zijn er beschikbaar voor laminaat en pvc?

Laminaatvloeren zijn fantastisch ze hebben vele kwaliteiten die ze beter maken dan echt hout, een van de kwaliteiten is dat ze krasbestendiger zijn ze zijn duurzamer en veel waterbestendiger, maar de laminaatvloeren van vandaag de dag doen denken aan houten vloeren en veel mensen hebben het moeilijk om ze van elkaar te onderscheiden. Laminaatvloeren zijn zeer eenvoudig te leggen, je hoeft geen aannemer hoger te plaatsen, de meeste vloeren zijn zwevende vloeren en hebben geen lijm nodig.

 1. Laminaatvloeren zijn geweldig omdat ze bestand zijn tegen vlekken, zonlicht en vele tijdskrassen en ze zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. Laminaatvloeren zijn milieuvriendelijk omdat er meer vezelmateriaal wordt gebruikt dan hout.
 2. Er zijn veel verschillende categorieën waarin hardhouten vloeren passen, voorbewerkt, onafgewerkt, geconstrueerd, massief en onafgewerkt. Laminaatvloeren vinden hun oorsprong in Europa en worden in de VS steeds populairder als vervanging voor hardhouten vloeren. Houten vloeren dateren van honderden jaren geleden, de hardhouten vloeren kwamen rond de zeventiende eeuw voor het eerst in de belangstelling van het publiek en zijn sindsdien populair. Tegenwoordig heb je zelfs white wash pvc vloeren beschikbaar!
Categories
Energie

Wil jij graag invloed hebben op je energierekening? Dat kan tegenwoordig, je moet alleen de juiste energievergelijker gebruiken voor het overstappen!

Als u als huiseigenaar vindt dat uw energierekeningen oplopen, dan blijft u daar met het oog op een van de twee opties staan. U kunt de grote kosten blijven betalen of u kunt rondkijken of een alternatieve energieleverancier een betere deal kan aanbieden. Windenergie aanbieders zijn vaak het beste voor goedkope, efficiënte energie, maar wat uw voorkeur ook is, als het tijd is om over te stappen, overweeg dan het volgende…

Voordat u overstapt is het belangrijk dat u begrijpt hoeveel u op dit moment betaalt. Uw energierekeningen zullen alle details benadrukken, dus noteer welk tarief u hanteert en probeer uit te vinden hoeveel uw jaarlijkse kosten bedragen, want dit zal u ook een duidelijk idee geven van hoeveel u al betaald heeft.

 • Spring niet meteen van boord. Houd er rekening mee dat u een contract hebt getekend met uw huidige energieleverancier, dus neem het mee en laat de kleine lettertjes doornemen.
 • Kijk uit naar eventuele boetes of boetes voor het vroegtijdig verlaten van een contract, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan!

Als u op zoek bent naar een nieuwe leverancier, doe dan uw onderzoek.

Een familielid of vriend kan u hebben verteld dat ze ongelooflijk hoge tarieven betalen met hun huidige energieleverancier, maar dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat het voor u zal werken. Blader rond en doe uitgebreid onderzoek voordat u een beslissing neemt. Veel huiseigenaren zullen vaak overstappen naar een bekend bedrijf, maar wist u dat er nu ook een aantal betrouwbare, betrouwbare en kwalitatief hoogstaande duurzame energiebedrijven in de buurt zijn? Ga naar een energie vergelijkingswebsite en winkel rond en vermijd het nemen van snelle beslissingen, vooral als u ervoor wilt zorgen dat u echt de beste deal rond krijgt.

Lees de kleine lettertjes, elke keer weer. Ook als je energie gaat vergelijken

Als u een bedrijf hebt gevonden waarvan u denkt dat het geschikt is voor u, weet dan zeker dat u precies weet waar u aan toe bent. Is er een vast tarief? Of begint u met een kennismakingsaanbieding om in drie maanden tijd twee keer zoveel te betalen? De initiële prijs die u wordt aangeboden kan u snel aantrekken, maar kijk ook naar andere aspecten, zoals de kwaliteit van de dienstverlening. Lees ook de klantenbeoordelingen om u een beter idee te geven van wat u kunt verwachten en controleer het type contract dat u wordt aangeboden om ervoor te zorgen dat u zeker beter af bent.

Categories
Magnetrons

Waarom kiezen steeds meer Nederlanders voor een magnetron? En is het eten nog steeds goed na het gebruik van een magnetron?

Als een drukbezette persoon is het minste wat u in uw vrije tijd zou doen, het koken van uw maaltijd. Het doorlopen van drive-through fastfood zal meestal niet gelijk zijn aan het zelfgemaakte koken dat u kunt krijgen. Als je maar voldoende tijd hebt om de drukke voorbereidingen in het koken bij te wonen. Zoals u weet, kan het koken van vlees zijn een echt belastende werk vooral als je niet voldoende tijd voor dit ding. Dus wat doet de solo magnetron dan? Laat uw magnetron niet zomaar in een hoek van uw keuken mokken. Maak er gebruik van en kook uw vlees!

Vlees koken in de magnetron?

Dit kan een grote NEE zijn voor de meeste mensen. Ze zullen zich als het ware tegen dit idee verzetten. Hun reden zal meestal dezelfde zijn als hun gebruikelijke beweringen dat het kippenvlees uiteindelijk als een rubber kan aanvoelen en dat het gemalen rundvlees niet helemaal gaar zal zijn. Maar deze dingen kunnen toch een mythe zijn! Waarom? Omdat, als je maar weet wat de combi magnetron kooktips voor vlees zijn, je niet hetzelfde zult zeggen. Het geheim dat ik de juiste soorten kookgerei ken om te gebruiken!

Er zijn kreten tegen het gebruik van plastic materialen in de magnetron.

Ja, er zijn van die onveilige plastic voorwerpen die schadelijk kunnen zijn voor het vlees dat u kookt. Dit komt omdat sommige plastic bakjes bepaalde chemicaliën bevatten in hun totale samenstelling, die worden geactiveerd door een hoge mate van warmte in de omgeving. Deze chemicaliën worden op hun beurt weer gemengd met het voedsel in de magnetron. Nogmaals, zoals eerder benadrukt, een van de effectieve microgolfoven-kooktips voor vlees is om alleen het juiste keukengerei te gebruiken. Er zijn in principe bakken die uiteraard ontworpen zijn voor de magnetron.

Een veilig hulpmiddel voor de magnetron is de Tupperware.

Als u er zeker van bent dat het bakje dat u gaat gebruiken geschikt is voor gebruik in de magnetron, dan kunt u er zeker van zijn dat er geen chemische stoffen kunnen worden geactiveerd, hoewel er te veel warmte in de magnetron zit. Nogmaals een gebruiksvoorwerp, de Oval Cooker, is zo gestyled dat het vlees vochtig blijft, zodat het vlees niet stoffig en droog wordt.

Categories
Geld internet

Waarom moet je bij een kredietrapport goed kijken of je een kleine lening makkelijk kunt afsluiten zonder gedoe?

Zodra u uw rapporten ontvangt, moet u deze op juistheid controleren. Controleer ze zorgvuldig. Er zijn verschillende secties die u moet beoordelen en elk bevat belangrijke informatie over u die zal worden gecontroleerd door werkgevers, verhuurders, nutsbedrijven, uw mobiele telefoonaanbieder en natuurlijk, potentiële crediteuren en anderen. Kredietrapporten van de drie bureaus zien er elk iets anders uit, maar zijn over het algemeen samengesteld uit secties die vergelijkbaar zijn met deze:

 • Persoonlijk profiel: Dit gedeelte bevat uw persoonlijke gegevens, zoals uw wettelijke naam, uw huidige en vorige adres, uw arbeidsverleden en uw geboortedatum.
 • Kredietoverzicht: Een momentopname van uw krediet, inclusief het aantal rekeningen dat op uw naam is geopend en het totale saldo. Gerapporteerde delinquencies worden hier ook vermeld.
 • Public Records: De kans is groot dat je waarschijnlijk geen publieke dossiers op je rapport hebt staan, maar ze zijn heel gewoon. Fouten op dit gebied van uw rapport komen ook vrij vaak voor en moeten onmiddellijk worden betwist. Dit soort informatie omvat onder meer faillissement, fiscaal pandrecht, gerechtelijke dossiers, vonnissen en alimentatie voor kinderen. Uiteraard kun je ook kiezen voor een kleine lening, 100 euro lenen direct op rekening is bijvoorbeeld een mogelijkheid.

Kredietinlichtingen voor mensen die veel leningen hebben

Elk bedrijf dat u toestemming heeft gegeven om uw kredietdossier te bekijken (een zogenaamd hard onderzoek) wordt hier voor twee jaar vermeld. Meer dan 3 vragen die in deze sectie worden vermeld, kunnen uw kredietscore verlagen. Als u bedrijven ziet die in deze sectie vermeld staan en die u niet gemachtigd hebt om uw krediet te trekken, dan moeten ze verwijderd worden.

 • Als u persoonlijk uw eigen krediet controleert (bijvoorbeeld via een betaalde aanbieder of een kredietbewakingsdienst zoals hierboven genoemd), dan heeft dit geen invloed op uw kredietscore. Dit type onderzoek is bekend als een zacht onderzoek. Typische lijsten in deze sectie zijn onder andere kredietverstrekkers, en potentiële of voormalige werkgevers en verhuurders.

Accountgeschiedenis bij lening aanbieders

Dit is de specifieke rekeninginformatie voor alle rekeningen die op uw naam zijn geopend en die worden gerapporteerd aan een kredietbeoordelingsbureau. Deze informatie kan positief of negatief zijn en heeft collectief de grootste impact op uw kredietwaardigheid. Een 400 euro lenen met spoed kan behoorlijk lastig zijn omdat dit bedrag al wat hoger is.

Welke gegevens worden er nog meer bekeken bij het afsluiten van een lening?

Een grote hoeveelheid onnauwkeurige informatie is te vinden op de kredietrapporten van sommige mensen in deze sectie. Positieve informatie die over u wordt gerapporteerd, blijft voor onbepaalde tijd op uw rapport staan, terwijl negatieve informatie 7 tot 10 jaar blijft staan vanaf de datum waarop de rekening werd afgesloten, of de datum waarop u voor het laatst een betaling heeft gedaan op of de vermeende schuld heeft erkend.

 1. De contactgegevens van alle bedrijven die informatie over u vermelden, vindt u ook in deze rubriek. Deze adressen zijn waar u uw geschillenbeslechtingsbrieven naartoe stuurt als u ervoor kiest om ze te mailen in plaats van ze online in te dienen (aanbevolen).
  De bovenstaande paragrafen zullen het merendeel van uw kredietrapporten bevatten.
 2. Zoals eerder vermeld, neem ze zeer zorgvuldig door. Let vooral op de vermeende bedragen die u verschuldigd bent, de betalingsdata en de namen van de bedrijven die de negatieve informatie rapporteren.
 3. Let op of het al dan niet de oorspronkelijke schuldeiser of een incassant is, want dit heeft invloed op de bewoording van de brieven die u zult versturen, en kijk naar de aanmaakdatum van de rekening. Kortom, ga door en controleer of elk gegevenspunt dat over u wordt gerapporteerd op dat kredietrapport correct is. Maak notities van wat u als onjuist beschouwt, verzoen deze informatie met uw administratie en als het niet precies hetzelfde is, dan kan het zijn dat het onjuist wordt gerapporteerd en een negatief effect heeft op uw kredietprofiel, ook als je gebruikt maakt van een 200 euro lening met een korte looptijd.
Categories
Beautyproduct reviews

De beste Beauty producten vinden

 

Het is gemaakt door een zwarte vrouw voor zwarte vrouwen.

Mijn vroegste herinnering aan zonnebrandcrème is in de vijfde klas van de VS, de zomer verdiende ik een felbegeerde reis naar NASA Space Camp. Ik zal nooit vergeten onder de zon in het diepe zuiden te staan ​​terwijl mijn klasgenoten een fles SPF rondgingen. Ik smeerde me in met een genereuze hulp en begon het in te wrijven, in de verwachting dat het op mijn huid zou oplossen, vergelijkbaar met lotion. Maar nee. Ik bleef achter met een Casper-niveau grijze zweem op mijn bruine huid. Gelukkig maakten mijn klasgenoten geen grapje (dit was tenslotte Space Camp, een toevluchtsoord voor nerds), maar ik zou de komende acht jaar zachtjes zonnebrandcrème afwijzen als ik met vrienden uit was.

 

De absoluut beste zonnebrandmiddelen voor een zwarte huid die het niet onberoerd laten, volgens een expert

 

De absoluut beste zonnebrandmiddelen voor een zwarte huid die het niet onberoerd laten, volgens een expert

Mythes over een donkere huid en zonnebrandcrème hielpen zeker ook niet. Eerlijk gezegd, als ik een dollar had voor elke keer dat ik iemand hoorde zeggen: “Je hebt niet echt zonnebrandcrème nodig, Brionna! Je bent zwart! ” Ik zou Augustinus Bader voor de rest van mijn leven kunnen kopen.

 

Hoe vind je de beste beautyproducten?

Collageen is absoluut essentieel voor de gezondheid van de huid, dus hier is hoe u het nu aan uw huidverzorgingsregime kunt toevoegen

HUID

Collageen is absoluut essentieel voor de gezondheid van de huid, dus hier is hoe u het nu aan uw huidverzorgingsregime kunt toevoegen

 

Ik ben sindsdien doordrongen van de wetenschap waarom zonnebrandcrème niet onderhandelbaar is. Het is een feit dat iedereen, ongeacht hun huidskleur, verbrand kan worden door de zon. En herhaalde onbeschermde blootstelling aan de zon kan huidbeschadiging, hyperpigmentatie, donkere vlekken of huidkanker veroorzaken. Hoewel melanine van nature beschermt tegen enkele van de schadelijke UV-stralen van de zon, volstaat het niet om levenslange bescherming tegen schade door de zon te garanderen. Het is een goede zelfbruiner.

Vergelijk beauty product reviews op 10beste.com

Ik kan nu zeggen dat ik talloze zonnefilters heb geprobeerd, maar laten we zeggen dat ik het niet aan het toeval overlaat. Zonnebrandaanbevelingen komen bij mij op dezelfde manier als een potentiële datum: vooraf gescreend en gecontroleerd door mijn naasten. Dus toen een van mijn beste vrienden, Gabby, in mijn DM’s gleed en de lof van Black Girl Sunscreen zong, wist ik dat het te vertrouwen was. Kijk, Gabby houdt van leuke dingen en Gabby doet geen hype. Dus om een ​​zonnebrandcrème naar de top van haar lijst te laten gaan, zette ik meteen mijn “dit moet goed” -radar af. En, oh, is dat zo. 10beste vind je jouw produkten.

 

Het oorsprongsverhaal van Black Girl Sunscreen leest als een hoofdstuk uit het Hot Girl Summer-playbook: in 2016 was oprichter Shontay Lundy in Miami, die probeerde te genieten van een stranddag, maar streaky, resten achterlatende zonnebrandcrème stopte haar in haar sporen. Op dat moment werd Black Girl Sunscreen geboren als een oplossing voor zwarte vrouwen die moeite hebben om zonder bagage bescherming tegen de zon te vinden, en als een manier om gekleurde vrouwen aan te moedigen meer tijd te besteden aan het verkennen van de natuur en het buitenleven. Uit frustratie over het gebrek aan onzichtbare zonnebrandmiddelen die beschikbaar waren, creëerde Lundy opzettelijk een product dat vrij was van de ingrediënten die witte residu’s produceerden (met name zinkoxide, de boosdoener achter dat gebroken witte residu). Sinds die noodlottige dag is Black Girl Sunscreen uitgebreid naar Target-winkels in het hele land in de VS en heeft het zojuist een investering van £ 800.000 veiliggesteld temidden van de COVID-19-pandemie.

 

De beste zonnebrandcrèmes voor alle huidtypes en alle gelegenheden

Categories
Hoe vraag ik een creditcard aan

De beste creditcardtips van NerdWallet

Veel of alle hier getoonde producten zijn van onze partners die ons compenseren. Dit kan van invloed zijn op welke producten we schrijven en waar en hoe het product op een pagina wordt weergegeven. Dit heeft echter geen invloed op onze evaluaties. Onze mening is van ons.

Nu May ten einde loopt, blijft de pandemie van COVID-19 een impact hebben op de huishoudelijke uitgaven. Of u nu het grootste deel van uw uitgaven naar boodschappen heeft overgeheveld of lokale bedrijven ondersteunt door uit te bestellen, besparingen zijn nu van het grootste belang.

Waar vind je goede creditcard deals?

Welke koers uw budget ook heeft gekozen, creditcards kunnen gedurende deze tijden veel waarde bieden. Dit is wat u moet weten om deze maand slim te besteden. Creditcard aanvragen tips helpen een handje mee.

Alle kleine beetjes kunnen helpen, vooral nu, en de app van uw creditcard biedt mogelijk besparingsmogelijkheden voor aankopen binnen uw budget. Amex- en Chase-aanbiedingen bieden bijvoorbeeld in-app-kortingen aan kaarthouders die winkelen bij in aanmerking komende verkopers.

De soorten kortingen variëren, maar vaak bevatten ze aanbiedingen voor abonnementsdiensten, restaurants en meer. Als u een aanbieding inwisselt, wordt het gespaarde bedrag teruggestort op uw account in de vorm van een afschriftkrediet.

 

Creditcard aanbieders beloningen

Of je nu winkelt voor dagelijkse huishoudelijke uitgaven, een afstudeergeschenk of zomervoorbereidingen, je verdient beloningen twee keer zoveel met een cashback-site als Rakuten. Creditcard zakelijk is handig hierbij.

Als u bijvoorbeeld een creditcard met een vast tarief heeft, zoals de Citi® Double Cash Card – 18 maanden BT-aanbieding, gebruik deze dan tijdens het winkelen via Rakuten en u zult dubbel dippen – contant geld terughalen van zowel uw creditcard als van de aanbod van de website.

 

Houd rekening met tijdelijke creditcard aanbiedingen

Aangezien de gezinsuitgaven tijdens de pandemie zijn verschoven, hebben creditcarduitgevers op verschillende manieren gereageerd, waaronder tijdelijke wijzigingen in beloningsstructuren, voordelen en aflossingsopties. Zoek naar mogelijke updates in uw mobiele app of inbox.

In het tweede kwartaal van 2020 verdient de Chase Freedom® 5% cashback op maximaal $ 1.500 aan gecombineerde uitgaven in deze categorieën: supermarkten, fitness- en sportschoollidmaatschappen en geselecteerde streamingdiensten (1% terug op al het andere).

Maar verschillende andere Chase-kaarten hebben gedurende een beperkte tijd bonusbeloningen toegevoegd aan aankopen in de supermarkt, waaronder de Chase Sapphire Reserve®, de Chase Sapphire Preferred®-kaart en meerdere co-branded reiskaarten.

En meerdere American Express-kaarten – inclusief co-branded kaarten met Delta, Hilton en Marriott – hebben tijdelijk Amerikaanse supermarkten toegevoegd als bonuscategorie of hebben de beloningen die je daar kunt verdienen verhoogd. Er zijn voorwaarden van toepassing.

 

Creditcard voor boodschappen

Tot en met 31 mei 2020 verdienen in aanmerking komende Chase-kaarten zoals de Chase Freedom® en Chase Sapphire Preferred®-kaart 5% cashback of 5 punten per uitgegeven dollar tot $ 500 aan aankopen wanneer u restaurantbestellingen doet via het voedselbezorgplatform DoorDash of het leverings- en reserveringsplatform Tock. 

En tot en met 30 juni 2020 staat Capital One in aanmerking komende creditcardreizigers toe om hun mijlen te gebruiken voor aankopen van zaken als bezorging en afhalen van restaurants, voor een waarde van een cent per mijl.

In aanmerking komende kaarten zijn zowel de Capital One® Venture® Rewards-creditcard als de Capital One® VentureOne® Rewards-creditcard.

 

Categories
Telefoonhouder voor de auto

Handige items om in de auto te hebben

Handige items om in de auto te hebben

 

Zorg ervoor dat u, voordat u op pad gaat, voorbereid bent op het ergste door de juiste uitrusting in uw auto op te bergen. De volgende lijst behandelt items die elke bestuurder in zijn voertuig zou moeten hebben:

Bandenwisselbenodigdheden

Het eerste op onze lijst is eigenlijk een verzameling items – een reservewiel, bandenijzer en bandenkrik. Als je deze benodigdheden bij de hand hebt, dan heb je alles wat je nodig hebt om een lekke band te vervangen.

Telefoonhouder voor in de auto

Een lege batterij is een van de meest voorkomende voertuigproblemen, dus startkabels zijn een must-have voor elke bestuurder. Of je nu per ongeluk je lichten aan hebt gelaten of koud weer je batterij helemaal leeg hebt gemaakt, startkabels brengen je bestuurbare auto weer tot leven met de hulp van een andere bestuurder en voertuig. Een auto telefoonhouder kan ook goed van pas komen.

EHBO doos

Een EHBO-doos is een van de meest elementaire items die iedereen in zijn auto moet hebben voor kleine verwondingen. Zorg ervoor dat het gevuld is met essentiële items zoals verband, gaas, antibiotische zalf en niet-latex handschoenen.

Gebruikershandleiding

Autohandleidingen zitten vaak in het dashboardkastje, nooit meer te bekijken. Ze bevatten echter een schat aan essentiële informatie over uw voertuig. Je weet nooit wanneer het van pas kan komen, dus haal de gebruikershandleiding nooit uit je auto.

Informatie over autoreparatie

Naast de autohandleiding, moeten een visitekaartje voor uw autoreparatiewerkplaats en autoverzekeringsformulieren in uw dashboardkastje worden bewaard. Zorg dat u altijd contactnummers voor noodgevallen bij de hand heeft, vooral uw verzekeringsmaatschappij en de lokale politie.

Zaklamp

Het hele jaar door een zaklamp in uw auto houden is een goed idee, maar met minder daglicht in de winter kan het vooral handig zijn. Natuurlijk heeft uw smartphone een zaklamp-app, maar deze is niet zo handig als een echte. Of je nu een band verwisselt of de accu van je auto springt, je wilt iets dat helder schijnt.

Handige tips voor het kopen van de eerste auto van uw tiener

Het kopen van de juiste auto voor je tiener kan een uitdaging blijken te zijn. Veel ouders denken dat het erom gaat er een te kiezen en ermee te gaan. Je tiener denkt echter duidelijk niet zoals jij. Hoewel uw zorg het prijskaartje is en ook hoe het voertuig het op de lange termijn doet, wil uw tiener gewoon een “coole rit” die hij of zij kan laten zien aan vrienden!

Categories
Datingsites tips

Online dating tips: de uitdaging om een relatie te vinden

ls we dit benaderen als een team, mannen en vrouwen, in plaats van als competitie, kunnen we misschien een match vinden.

Online dating is moeilijk. En ik geloof dat het op verschillende manieren moeilijk is voor mannen en vrouwen. Dit is wat ik begrijp als de toestand van daten in de wereld van apps en sites.

OT TIP # 2: Als het AAN staat, vragen jullie allebei: “Wat is de volgende stap?”

Er is veel vegen en “noping” dat moet gebeuren om een select aantal “potentiële vrouwen” te bereiken. En voor mij zijn er vandaag ZERO “potentials” in mijn online date sites app. (lexa als datingplatform) NUL. Ik verveel me zelfs met het openen van de sites en verveel me met de apps. Het is een avontuur daarbuiten, maar ik merk dat toevallige ontmoetingen in het echte leven misschien vruchtbaarder zijn.

Datingapp gebruiken

Ik realiseer me dat ik een veeleisende klant ben. Ik ben niet die gewone man die op zoek is naar een date, of score, of flirt. Ik heb een intentie achter elke interactie op Bumble of Tinder. Ik ben op zoek naar een langdurige relatie. (LTR) Al het andere is een afleiding. Als je te seksgericht bent in je profielfoto, zie ik een probleem. ‘Waarom denk je dat je borsten het beste zijn dat je te bieden hebt?’ Als je foto’s te warm zijn, boudoir-shots, dan weet ik dat je op zoek bent naar iets anders dan een relatie. (Een suikeroom misschien?) Als je foto’s te vluchtig zijn, vraag ik me af wat je motivatie is. (Heb je je aangemeld voor een uitdaging? Omdat het lijkt alsof het je niets kan schelen.)

Hier is mijn MO (modus operandi): Laten we doorgaan met de achtervolging. Als we denken dat we wederzijds aantrekkelijk zijn, laten we dan het lange flirten overslaan en direct naar een persoonlijke ontmoeting of een telefoontje gaan.

HOT TIP # 1: Je kunt een misser in een telefoontje in ongeveer 2 minuten wegwerken – bespaar jezelf de moeite en tijd van een persoonlijke date.

Alleen door samen te komen, kunnen we de echte sfeer tussen ons voelen. Foto’s en profielen zijn gateways, maar onze chemie wordt alleen opgeladen door dezelfde lucht te delen. Als er een hit is, zullen we het allebei voelen. Als er geen hit is voor een van ons, zal het duidelijk zijn.

 

 

Categories
Auto 2ehands kopen Tips

Slimme tips voor het kopen van een gebruikte auto

je hebt de kranten en internet doorzocht voor je droomrit en bent klaar om geld neer te leggen voor die glanzende hatchback die zorgvuldig is bestuurd door een oudere eigenaar.

Maar voordat u zich tot die ‘deal van uw leven’ verbindt, moet u ervoor zorgen dat u grondig op de hoogte bent van de staat van de auto en ervoor zorgt dat u uiteindelijk geen echte troep koopt.

 

 1. Doe je huiswerk: lees recensies en online forums om er zeker van te zijn dat de auto die je wilt kopen niet vatbaar is voor problemen en een idee krijgt van een redelijke prijs voor het exacte voertuig dat je wilt kopen. Wat is mijn auto nu waard? De RDW ovi geeft je deze informatie.
 2. Achtergrondcontrole: Kopen bij een gerenommeerde dealer met een solide aftersales-record is de eerste prijs. Stel in het geval van een privéverkoop zoveel vragen als u nodig hebt om ervoor te zorgen dat u niet met problemen op de wielen komt te zitten.
 3. Kijk rond: neem geen genoegen met de eerste schijnbaar geweldige deal die je tegenkomt. Bezoek andere dealers of particuliere verkopers om vergelijkbare auto’s te bekijken en te testen. Gebruik bij het online zoeken het tabblad ‘favorieten’ dat veel websites aanbieden om uw zoekopdracht te beperken tot een handvol auto’s, die u vervolgens gemakkelijk kunt vergelijken.
 4. Controleer de kilometerstand: Auto’s met een hoge kilometerstand hebben over het algemeen hogere onderhoudskosten en zijn vatbaarder voor dure reparaties. Hoewel het op korte termijn een besparing lijkt, kunnen de kosten op lange termijn uw portemonnee zwaar raken.
 5. Het belang van FSH: Auto’s met een volledige servicegeschiedenis met agenten of gerenommeerde, door RMI geaccrediteerde servicecentra zorgen over het algemeen voor een betere koop. Als de service van de auto niet up-to-date is, dring er dan op aan dat de dealer de auto onderhoudt als voorwaarde voor de verkoop.
 6. Melding van ongevallen en diefstal: Auto’s die door een ongeval zijn beschadigd of auto’s die door een misdrijf zijn getroffen, zoals diefstal, vormen een risicovolle aankoop. Dit is vooral het geval als de motor van de auto of elektronische componenten in gevaar zijn gebracht. Controleer of de auto is ongevallen en incidenten vrij en gebruik maken van een auto geschiedenis te controleren dienst zoals www.firstcheck.co.za hier.
Categories
Nieuws internet

Wil je deze informatie niet missen? Logisch, lees alles over het internet in deze handige gids met wat tipjes!

Het internet is zo’n integraal onderdeel van ons dagelijks leven geworden dat we vaak urenlang online kunnen zijn zonder dat we het merken. Of je het internet nu gebruikt voor je werk, alleen voor sociale doeleinden of een mix van beide, je zult jezelf waarschijnlijk verrassen als je kijkt naar de hoeveelheid tijd die je online doorbrengt gedurende een gemiddelde week. Meer weten? Lees dan zeker deze informatie even door.

De aantrekkingskracht van het internet is erg groot geworden, en gek is dat natuurlijk niet

De kracht en aantrekkingskracht van het internet is zo groot dat er niet veel dingen zijn die het internet voor ons niet kan doen en ook niet kan vinden. In feite zijn er de afgelopen jaren experimenten uitgevoerd om aan te tonen dat een persoon met alleen een computer en een internetverbinding alles kan verkrijgen wat hij of zij nodig heeft.

 1. Gewapend met een laptop en modem kreeg één persoon de sleutels van een lege flat en kreeg hij te horen dat hij een week in het pand zou kunnen wonen zonder hulp of verbinding met de buitenwereld buiten het internet.
 2. Deze persoon moest genoeg basismeubilair vinden en bestellen om van te kunnen leven en ook volledig online voedsel te kunnen kopen en het bij hen te laten bezorgen.

Het internet is dus een geweldige optie in de huidige wereld

Het feit dat de deelnemer niet alleen overleefde, maar ook overleefde in alle comfort, getuigt van de invloed en het bereik van het internet in onze huidige tijd. Steeds meer bedrijven en diensten bieden online aankoopsystemen aan om een veel eenvoudiger en gemakkelijker aankoopproces voor hun klanten mogelijk te maken en elk bedrijf dat deze dienst niet aanbiedt, loopt het risico op een zijspoor te worden gezet ten gunste van een bedrijf dat dat wel doet.